3 redenen voor een vakantie bij Vakantiecentrum 't Schuttenbelt

Tijdens een verblijf bij Vakantiecentrum 't Schuttenbelt in Enter ontdekt u al fietsend of wandelend de Twentse natuur, heeft u de mogelijkheid een aantal bijzondere musea te bezoeken en zijn er talloze opties voor activiteiten in de buitenlucht.


 

1. Fietsen en wandelen langs kastelen en boerderijen

U kunt op de fiets of te voet de regio verkennen via de vele goed aangegeven fiets- en wandelroutes die u langs de mooiste plekjes van Twente leiden.

In de directe omgeving van Enter kunt u diverse boerenbedrijven bezoeken waar u kunt proeven en genieten van de heerlijke traditionele Twentse streekproducten. Vergeet ook niet Kasteel Twickel en het omliggende landgoed te bezoeken.

2. Unieke musea bezoeken

Het natuurmuseum Holterberg is een begrip in Nederland. Het is een van de oudste en bekendste natuurmusea van het land. Een absolute aanrader!

Het Openluchtmuseum Ootmarsum neemt je mee naar het Twente van vroeger. In een parkachtige omgeving geven 18 authentieke gebouwen, ieder met z’n eigen inventaris en verhaal, en veel gebruiksvoorwerpen een boeiend beeld van het leven op het platteland in Twente zo’n 100 jaar geleden. Het museum vertelt ook het verhaal van de ‘Heeren’, de bestuurders van vroeger, de commandeur, de Drost en de Hofmeier. 

 

3. Activiteiten in de buitenlucht

Houdt u ook zo van lekker buiten zijn? Er zijn talloze activiteiten in de buitenlucht te doen vanaf ons vakantiepark. Zo kunt u boerengolf spelen, er met een huifkar op uit trekken, paardrijden, zelf aardbeien plukken, zwemmen, klootschieten, vissen, kanoën of varen met de historische Enterse Zomp op de Regge.

Het bekende ‘Avonturenpark Hellendoorn‘ is bovendien binnen 20 minuten te bereiken. Het leukste pretpark voor een dagje weg! Verscholen in de bossen liggen ruim 30 topattracties, mooie shows en avontuurlijke evenementen op je te wachten.

Klaar om de omgeving van Enter te ontdekken?

Bij Vakantiecentrum 't Schuttenbelt kunt u kamperen op onze camping, een 4-persoons vakantiehuis boeken of vakantie vieren met familie of vrienden in een van onze groepsaccommodaties.

Op het vakantiepark zijn er verschillende faciliteiten voor een fijne vakantie. Plonsen in het buitenzwembad met glijbaan, een buitenspeeltuin, animatie in het hoogseizoen en een snackbar zorgen voor een onbezorgde vakantie voor u en uw kinderen. Komt u vakantie vieren in Twente met uw gezin?

Veelgestelde vragen

🏕️ Welke camping in Overijssel is een leuke kindercamping?

Vakantiecentrum 't Schuttenbelt is de ideale bestemming voor het hele gezin. Op onze kindercamping in Overijssel is er in de schoolvakanties een enthousiast animatieteam aanwezig. De kinderen maken snel vriendjes en hebben de tijd van hun leven!

🤩 Op welk vakantiepark in Twente kan ik last minute een vakantie boeken?

Even lekker last minute ertussenuit? Dat kan bij Vakantiecentrum 't Schuttenbelt in Enter. Boekt u een last minute dan profiteert u bovendien ook van last minute korting. Komt u kamperen, boekt u een 4-persoons vakantiehuisje of komt u met de hele familie vakantie vieren in onze groepsaccommodatie?

🏊 Beschikt Vakantiecentrum 't Schuttenbelt over een zwembad?

Een buitenzwembad mét glijbaan, daarvoor moet u bij Vakantiecentrum 't Schuttenbelt zijn. Op ons vakantiepark met zwembad beleeft u een vakantie in Twente, waar u aan het eind van de dag even heerlijk in het zwembad kan plonsen. De waterglijbaan is dé favoriet bij de kinderen!

🐶 Waar in Twente kan ik op vakantie mijn hond meenemen?

Lange wandelingen maken samen met uw hond door de Twentse natuur kan op ons vakantiepark met hond. Zowel op onze kampeerplaatsen als in sommige vakantiehuisjes is uw hond welkom. Door onze ligging midden in de natuur is het de ideale locatie voor een vakantie met uw hond.
 
8

Our guests rate this accommodation with an average of 8.