Huisje huren in september

Als u meer luxe en comfort wenst zijn onze accommodaties de ideale optie. Op onze kleinschalige vakantieparken kunt u een huisje huren in september met plek voor maximaal 6 personen. De vakantiehuizen bestaan uit lodges en stralen veel luxe uit. En door de vrijstaande ligging van de vakantiehuizen beschikt u over veel privacy. Daar komt bij dat u vanaf het terras altijd een prachtig uitzicht heeft op bossen of waterpartijen, op welk park u ook verblijft. Verder bent u voorzien van een compleet ingerichte keuken, twee of drie slaapkamers en een moderne badkamer. Wanneer u met een grote groep wilt verblijven, zijn onze grote vakantiehuizen het perfecte onderkomen. Vakantieboerderij De Regge biedt plek aan 26 personen en Vakantiehuis De Elsgraven is geschikt voor maxmiaal 28 personen. Ideaal voor bijvoorbeeld een familieweekend

 

Wat te doen tijdens uw september vakantie

Ondanks dat het een stuk rustiger is tijdens een vakantie in september zijn er voldoende mogelijkheden voor leuke uitjes in de omgeving en kunt u ook gebruik maken van de parkfacilteiten. Er zijn een aantal facilteiten aanwezig die u het complete vakantiegevoel geven, zoals een buitenzwembad met glijbaan en diverse tennisbanen. Ook kunt u aanschuiven in onze horeca of fietsen huren voor het verkennen van de omgeving.

U vindt niet alleen een uitgebreid netwerk van fietspaden in de omgeving, maar ook wandelpaden. Neem dus vooral uw fiets, of huur een fiets op onze parken, en wandelschoenen mee en ontdek prachtige natuurgebieden. In de buurt van Vakantiepark de Lochemse Berg vindt u, zoals de naam al doet vermoeden, natuurgebied de Lochemse Berg en de Paaschberg. Vanaf Vakantiepark Hessenheem bevindt u zich al snel in natuurgebied De Borkeld en op korte afstand van 't Schuttenbelt vindt u de Holterberg. Vergeet ook geen bezoek te brengen aan Lochem, Markelo of Enter. In september op vakantie naar Twente of de Achterhoek was nog nooit zo leuk!

Boek uw vakantie in september

Ontdek onze vakantieparken